Öncelikle Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi olarak birinci önceliğimizin hasta/hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı olduğunu belirtmek isteriz. Bu doğrultuda, dünyadan sonra Türkiye’de de Coronavirus (COVID–19) vakası görülmesinin ardından hastalarımızı ve refakatçilerimizi korumak ve güvenliklerini en üst seviyede tutmak amacıyla hastane yönetiminin aldığı önlemler çerçevesinde hasta ziyaretlerine bir süreliğine izin verilmeyeceğini paylaşmak isteriz.

Hastanemizde yatan hastalarımıza yalnızca bir refakatçinin eşlik etmesini önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

12.12.2018 tarihinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen seminerde İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Müjdat Batur Canöz, ‘Şeker Hastalığı’ hakkında bilgilendirme yaparken, Uzman Klinik Psikolog Yıldız Merve Kutlu ise, ‘Öfke Kontrolü, Stres ve Stresle ilgili psikolojik bozukluklar’ hakkında katılımcılara bilgiler verdi.