Öncelikle Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi olarak birinci önceliğimizin hasta/hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı olduğunu belirtmek isteriz. Bu doğrultuda, dünyadan sonra Türkiye’de de Coronavirus (COVID–19) vakası görülmesinin ardından hastalarımızı ve refakatçilerimizi korumak ve güvenliklerini en üst seviyede tutmak amacıyla hastane yönetiminin aldığı önlemler çerçevesinde hasta ziyaretlerine bir süreliğine izin verilmeyeceğini paylaşmak isteriz.

Hastanemizde yatan hastalarımıza yalnızca bir refakatçinin eşlik etmesini önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

02.10.2018 tarihinde Özel Yalova Hastanesi konferans salonunda Sn. Esra Teymur Şimşek ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr. Kübra Cenkçi tarafından verilen seminerde, Uyku Eğitimi ve Çocuk Sağlığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Yoğun katılım gerçekleştirilen seminerimize, minik misafirlerimiz de eşlik etti.