Öncelikle Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi olarak birinci önceliğimizin hasta/hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı olduğunu belirtmek isteriz. Bu doğrultuda, dünyadan sonra Türkiye’de de Coronavirus (COVID–19) vakası görülmesinin ardından hastalarımızı ve refakatçilerimizi korumak ve güvenliklerini en üst seviyede tutmak amacıyla hastane yönetiminin aldığı önlemler çerçevesinde hasta ziyaretlerine bir süreliğine izin verilmeyeceğini paylaşmak isteriz.

Hastanemizde yatan hastalarımıza yalnızca bir refakatçinin eşlik etmesini önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

12.02.2018 tarihinde Karamürsel Kent Konseyi iş birliği ile Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz seminerde Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Fazlıoğlu Kalp Sağlığı hakkında, Beslenme ve Diyet Uzmanı Yağmur Atav ise Kalp sağlığı ve beslenme hakkında katılımcıları bilgilendirdi.