Öncelikle Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi olarak birinci önceliğimizin hasta/hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı olduğunu belirtmek isteriz. Bu doğrultuda, dünyadan sonra Türkiye’de de Coronavirus (COVID–19) vakası görülmesinin ardından hastalarımızı ve refakatçilerimizi korumak ve güvenliklerini en üst seviyede tutmak amacıyla hastane yönetiminin aldığı önlemler çerçevesinde hasta ziyaretlerine bir süreliğine izin verilmeyeceğini paylaşmak isteriz.

Hastanemizde yatan hastalarımıza yalnızca bir refakatçinin eşlik etmesini önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Özel Yalova Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Tutal, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Caner Torunlar hemşireler günü dolayısıyla Kalite Direktörü ve Hemşirelik Hizmetleri müdürü İkbal Sönmez ve tüm hemşireler ile birlikte pasta kestiler.

Özel Yalova Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Tutal ise konuşmasında şunlara değindi: “Hemşirelik; insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Bu nedenle, sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir. Çünkü hemşireler, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç insanlara hizmet vermektedir. Deneyimli, başarılı, hasta memnuniyetini kendine ilke edinmiş bir ekiple çalışmaktan gurur duyduğunu belirten Başhekim Op. Dr. Ercan Tutal tüm hemşirelerin gününü kutlarım'' dedi.

Tüm ekibi adına teşekkür konuşmasını yapan Kalite Direktörü ve Hemşirelik Hizmetleri müdürü İkbal Sönmez; hemşirelerin gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmekte olduğunu belirtti., “Sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olmuştur. Bu bakımdan hastanemizde verilen hizmetin vatandaşlarımızı memnun edecek bir şekilde yerine getirilebilmesi için büyük bir gayret gösteren hemşirelerimizin bu çabaları her türlü takdirin ve övgünün üzerindedir. Bu duygularla, ‘önce insan’ diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, insanların sağlıkları için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren siz değerli hemşirelerimizi kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Özel Yalova Hastanesi çalışanları Hemşireler günü dolayısıyla Pazar günü hastane yönetim kadrosu, hemşire ve ailelerinin katılacağı bir kahvaltı organizasyonuylada kutlama için bir arada olacaklarını belirttiler.

hemsireler gunu 01

hemsireler gunu 02