Özel Yalova Hastanesi 50 personeli Sterilizasyon  Dezenfeksiyon Eğitimini tamamlayarak ‘’Sterilizasyon  Dezenfeksiyon Sertifikası’’ almaya hak kazandı.

Özel Yalova Hastanesi sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen ve Beş gün süren eğitimin sonunda hastanede düzenlenen sertifika töreni, personel motivasyonunun artırılması için şık bir kokteyl organizasyonuyla yapıldı.

Hastane de düzenlenen sertifika törenine, Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Yılmaz,Genel Müdür Fatih Ökten, Başhekim Op. Dr. Ercan Tutal, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Caner Torunlar, Hemşirelik Hizmetleri ve Kalite Direktörü İkbal Sönmez katıldı.

Sürekli yapılan eğitimlerle personelin daha aktif bir şekilde vatandaşa kaliteli bir hizmet sunmasının amaçlandığını ifade eden ,Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Yılmaz sertifika töreninde şöyle konuştu: ''Tüm sağlık çalışanların eğitilmesi, sürekli kendilerini geliştirmeleri ve sterilizasyon dezenfeksiyon konusunda bilgilerinin güncellenmesi çok önemli. Eğitime katılan arkadaşlarımı çabalarından dolayı tebrik ediyorum''dedi .

Eğitimi veren Yenidoğan Sorumlusu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Selçuk Gürel'e, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Aynur Sağol'a, Psikolog Dilan Körükcüye, Hemşirelik Hizmetleri ve Kalite Direktörü İkbal Sönmez'e ve Enfeksiyon Hemşiresi Buket Kobak'a teşekkürlerini iletti.

Özel Yalova Hastanesi Sağlık Çalışanlarına Sterilizasyon Dezenfeksiyon Eğitimi