Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi hekim kadrosuna Yalova' nın başarılı ve güvenilir hekimlerini katmaya devam ediyor.

Yalova halkının yakından tanıdığı ve güvendiği hekimlerden olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Hasan KARA, Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi'nde hasta kabulune başladı.

1966 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden mezun olan KARA, uzmanlığını da yine aynı üniversitede tamamladı. Op.Dr.Hasan KARA, “Artroskpik Cerrahiler ( Diz, Omuz, Ayak Bileği Cerrahileri)”, “Artroplasti ( Protez ) Ameliyatları ( Diz, Omuz, Kalça )”,”El Cerrahisi”, “Travma Cerrahisi ( Kemik Kırıkları, Eklem Çıkıkları, Bağ, Tendon, Kıkırdak Yaralanmaları Cerrahi Tedavisi )”, “Çocuk Ortopedisi ( Gelişimsel / Doğmalık Kalça Çıkığı, Çarpık Ayak / Pes Ekinovarus ve Diğer Çocukluk Çağı Ortopedi Hastalıkları Tanı ve Tedavisi )”, ”Romatizmal Hastalıkların Tanı ve Tedavisi” ile “Spor Hekimliği” alanlarında hizmet veriyor.