Çiftlikköy Aktif Hastanesi son günlerde çok büyük başarılara imza atıyor. Yıllardır çözülemeyen sorunlar çözülüyor. Bunlardan biriside Op.Dr. İlker Ganal'ın 40 yıl sonra sağlığına kavuşturduğu hastası.

Op.Dr. İlker Ganal'ın "40 yıldır sağ el 4.parmak kısalığı nedeniyle ağrısı olan, elini kullanırken güçlük çeken hastası, daha önce birçok merkeze başvurmuş,ancak yapılacak birşey olmadığı ve düzeltilemeyeceği söylenmiş. Op.Dr. Ganal''Hastamızın hastanemize başvurması sonrası en uygun tedavi yöntemini belirleyerek hazırlıklarımızı yaptık. Uyguladığımız cerrahi teknik sayesinde parmağı olması gereken uzunluğa tek bir ameliyatla kavuşturduk" dedi.

Ayrıca sadece parmak kısalığı değil, tüm ekstremite kısalıklarının, kişiye özel tedavi metotları ile düzeltilebileceğini vurguladı.

Çiftlikköy Aktif Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. İlker Ganal diğer bir hastasınada alçısız el bilek kırığı tedavisi uyguladı. ''Spor turnuvasında sağ el bileğinin üzerine düşen Gökmen Bey'in, hastanemizin Acil Servisinde yapılan değerlendirmelerde parçalı el bilek kırığı tespit edildi. Hastaya Op.Dr.İlker Ganal tarafından yeni bir cerrahi teknik uygulandı ve sonrasında alçı uygulaması yapılmadı.

Hasta ameliyat sonrası ertesi gün bilek hareketlerine başladı. 1 gün önce elini kullanamayan hasta 1 gün sonra elini kullanmaya başladı.

Gökmen Bey "benzer kırık sebebiyle daha önce arkadaşıma bir buçuk ay alçı yapılmıştı sonrasında da iyileşmesi 3 ay sürmüştü, benimse alçım yok ve iyi hissediyorum diyerek Op.Dr.İlker Ganal'a teşekkürlerini" iletti.

Op.Dr. İlker Ganal "gelecekte olabilecek el bilek dejeneratif artrit (kireçlenme) gelişmemesi ve hayatına kısa sürede dönebilmesi için bu tedaviyi uyguladık" dedi.